El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Denúncia d’un excol·laborador de ‘Sálvame: “Hi ha censura i no pots dir el que vols”
  • CA

Diego Arrabal havia estat un dels col·laboradors de la premsa rosa amb més minuts a televisió. El paparazzi aconseguia fotos molt bones i havia ajudat a revelar més d’una exclusiva. En els últims mesos treballava a Viva la vida, el magazín dels caps de setmana de Telecinco. Fa només uns dies, però, decidia deixar la feina per sorpresa en assegurar que el problema era compaginar aquesta feina amb una altra que té en una agència.

Ara és en una entrevista a La Vanguardia on dona detalls més concrets del perquè del seu comiat: “Tinc una agència de premsa i això em demana molt de temps. M’era molt difícil compaginar-ho amb el programa, així que he hagut de deixar-ho. Ara bé, deixo la porta oberta a tornar algun dia perquè tinc molt bona relació amb Emma García i la productora”.

Ara bé, no té tan bon record del seu pas per Sálvame. El fotògraf va fer tertulià del programa del cor una temporada, però va acabar marxant de males maneres. Mai no havia explicat per què fins ara: “Et puc dir de manera molt clara i en veu alta que a Sálvame no es pot dir el que hom vol. En canvi, no et puc que sigui així a la resta de la cadena perquè et mentiria. On sóc ara? A que no sóc a Sálvame? Doncs ja t’he contestat. A mi mai no m’han dit què havia de dir… On sóc ara? A casa. Ja està”, una manera bastant directa de deixar clar que en el programa de Jorge Javier hi ha certa censura.

Diego Arrabal a 'Viva la vida' - Telecinco
Diego Arrabal a Viva la vida / Telecinco

Una crítica cap al programa que també trasllada als continguts que ofereixen: “L’altre dia al Deluxe van assegurar que no tornaran a convidar ningú que no tingui proves que sostinguin els seus arguments. Ara? Després de 12 anys? Amb això el que estan fent és dir que en tot aquest temps han portat a gent que ha dit el que ha volgut sense cap prova. Ara rectificareu? A veure com ho feu, estic impacient!”.

Considera que Carlota Corredera s’està prenent massa a pit tot el tema del documental de Rocío Carrasco, a qui defensa d’una manera summament contundent: “Amb tota la humilitat del món, crec que s’estan equivocant i crec que això pot passar factura professionalment a Carlota perquè a televisió no hi ha res tan blanc o tan negre”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa