El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Venjança d’Antonio Canales contra ‘Sálvame’, rabiós i amb ganes d’humiliar els companys
  • CA

L’acomiadament d’Antonio Canales ha fet parlar moltíssim. El ballarí era col·laborador de Sálvame des de fa només tres mesos, temps suficient perquè el programa s’adonés que no els agrada com ho feia. Ell no s’ha pres gens bé que el facin fora, per la qual cosa ha començat una campanya de desprestigi contra ells que està generant molta expectació. Canales va embogir quan li van comunicar que prescindirien d’ell, moment en el que va començar a carregar contra el programa i les seves xifres d’audiència. La presentadora, Carlota Corredera, va defensar la decisió del programa i Antonio Canales l’ha pres contra ella.

Aquesta dèria contra la gallega l’ha demostrat també a Instagram. En l’última publicació que ha fet, el coreògraf s’ha mofat d’ella: “Aquest matí he vist Carlota Corredera a la cua de l’INEM tot segellant! Diu la veritat!”, deia tot fent referència a les declaracions de la periodista quan deia que ella només cobra de Sálvame quan va a plató.

A més a més, també s’ha mofat del programa en una foto amb Olga Moreno (la dona d’Antonio David Flores, a qui el programa va fer fora pel documental de Rocío Carrasco): “Sí? De debò? No em diguis! Salveu-vos!“.

Antonio Canales es mofa de Sálvame / Instagram

Un excol·laborador ressentit que promet deixar anar encara més crítiques cap al programa del cor que l’ha fet fora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa