‘Sálvame’ acomiada Antonio Canales d’un dia per l’altre

"On no em volen és perquè no em mereixen”, afirma el ballarí

Després de gairebé tres mesos a ‘Sálvame’, Antonio Canales no continuarà com a col·laborador del programa de les tardes de Telecinco. La direcció ha pres aquesta decisió perquè creu que el ballarí no ha complert amb les expectatives que hi havien sobre ell, i l’al·ludit, tot i que calmat, ha reaccionat amb duresa.

‘Sálvame’ advertia al començament del programa que un dels col·laboradors presents al plató rebria en directe la notícia que el seu contracte no es renovaria. Després de diverses especulacions, la presentadora Carlota Corredera prenia la paraula i anunciava: “La persona que no continuarà treballant a ‘Sálvame’ perquè la direcció considera que no ha complert les expectatives que es van dipositar en ell és Antonio Canales”.

El col·laborador reaccionava al principi amb calma, deia que s’ho esperava i afegia que ja té feina en una altra productora que també treballa amb Mediaset. No obstant això, aviat deixava clara la seva molèstia: “Doncs sí, ja era molt evident (…) On no em volen és perquè no em mereixen”. Assegura tenir “valors” i que ha intentat fer-ho “tan bé com li ha estat possible” però que no té “gens de pena”.

A més, passava a l’atac assegurant: “No m’agradaria mai conduir un programa com aquest”. Li agradaria més un altre perfil més relacionat amb el món de la cultura i carregava contra ‘Sálvame’ assegurant que no li agrada “pujar trepitjant als altres”.

El programa emetia un vídeo en el qual es parlava dels motius d’aquesta decisió, com que de 82 dies de contracte, Antonio només ha anat a treballar 13 i que, malgrat la durada de cinc hores del programa, acostuma a intervenir una mitjana de quatre minuts.

Nou comentari