El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosa Benito respon a María Teresa Campos: “No era amiga de Rocío Jurado”
  • CA

María Teresa Campos va reaparèixer aquest divendres i va donar una polèmmica entrevista al ‘Deluxe’, on va parlar de tot, fins i tot, i per primera vegada, de Rocío Carrasco, Fidel Albiac i Rocío Jurado. Però també de Rosa Benito, com també ho va fer Antonio Canales, en el mateix programa. “Ni canto ni ballo, però tothom parla de mi”, ha començat queixant-se Rosa Benito quan ha entrat al plató de ‘Ya es mediodía Fresh’.

Rosa Benito s’ha mostrat incontestable davant les crítiques d’Antonio Canales, però no ho ha fet així amb les crítiques que li va propinar María Teresa Campos en el ‘Deluxe’ i la seva filla Terelu a ‘Viva la vida’. Amb moltíssim respecte, Rosa Benito ha lloat la tasca professional de la matriarca de les Campos: “Mira, li vull contestar a Teresa Campos perquè per a mi ha estat una comunicadora meravellosa, però el que he vist ara no m’ha agradat… i no dic més…”.

Això sí, a Rosa Benito no li fa mal el que es digui d’ella, es manté en què María Teresa Camopos no va ser amiga de Rocío Jurado, però sí ha mostrat la seva tristesa davant les faltes de respecte i els insults de la presentadora cap a la seva persona: “Descerebrada, segons em diu en una revista que surt els dimecres, jo li dic a Teresa que mai he estat descerebrada, que he estat molt coherent, he patit moltíssim… Se sap el problema que jo vaig tenir amb Hisenda, em fa pena, jo he parlat tres o quatre vegades d’ella… Jo he tingut un problema psicològic, l’he superat, he estat forta i aquí estic”.

Respecte a Terelu, Rosa Benito s’ha mossegat la llengua i ha deixat clar que l’afecte que sent per ella està per sobre de tot: “A Terelu li tinc moltíssim afecte, he estat vuit anys al seu costat, és l’única que m’ha parat els peus… Jo no parlaré malament mai de Terelu perquè hem tingut una amistat”.

Això sí, Rosa s’ha mostrat respectuosa perquè a ella no li ha agradat gens que li insultin: “Disgust a elles, a mi no m’afecta, m’afecta que m’insultin perquè jo no insulto a ningú… és molt fort, és fer-me mal per fer-me mal… jo ja no sóc aquella dona que es tornava boja”, però sí ha insistit que Teresa Campos i Rocío Jurado d’amigues no tenien res. És més, ha explicat que va ser Marily Coll la que li va dir “convida a Teresa” perquè no pensava ni convidar-la al seu casament: “M’ha volgut fer mal amb això d’Hisenda, però jo no insulto a ningú”.

Rosa està cansada dels atacs i de donar espectacle així que s’ha posat en modo Pantoja i ha deixat anar un: “Deixeu-me viure, que jo sé que això dóna peu a altres coses”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa