El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Jurado va demanar diners a Ortega Cano i ell li va negar
  • CA

Els conflictes a la família Jurado-Ortega Cano no s’acaben. Després que Telecinco emetés el programa especial sobre l’herència oculta de Rocío Jurado, ara María Patiño ha explicat quin és l’origen del conflicte amb l’herència. Segons ha explicat la tertuliana a ‘Sálvame’, la cantant sabia el que li podia arribar a costar el seu tractament pel càncer a Houston i va decidir demanar ajuda econòmica al seu marit, José Ortega Cano, ja que ella havia invertit tres milions d’euros en la finca Yerbabuena.

Li va dir que li agradaria que l’ajudés econòmicament però el seu marit li va dir que no”, ha assegurat la col·laboradora del programa de les tardes de Telecinco, que ha afegit: “Rocío no es va equivocar perquè va quedar un deute molt important, de més de 90.000 euros”.

Qui va afrontar aquest deute va ser la seva hereva universal: “Va pagar la seva filla Rocío Carrasco quan va vendre la casa de la Moraleja, ningú va voler fer front a aquest deute”. Seguidament, s’ha dirigit a Gloria Camila: “LA teva mare era molt llesta i el teu pare va decidir quedar-se amb l’imperi en el qual la teva mare va invertir tres milions”, ha afegit la també presentadora.

Ortega Cano | Telecinco
Ortega Cano | Telecinco

Dirigint-se a Gloria Camila, la periodista ha recordat: “El teu pare va estimar a la teva mare, però que sàpigues que la teva mare us va deixar herència, molts diners i no només el milió que us va tocar a cadascú. I quan li va demanar diners al teu pare, al seu marit al qual estimava, no em preguntis per què, ell li va dir que no”.

I, per a acabar, li ha recordat a Gloria Camila qui va ser la primera a explicar aquesta informació: “La teva tia, Rosa Benito”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa