El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El gest definitiu de Rocío Flores que farà molt de mal a Rocío Carrasco
  • CA

Rocío Flores i Gloria Camila han fet un cop a la taula i han deixat clar que tots aquells que diuen que no tenen bona relació menteixen. Telecinco està acabant la segona temporada del documental de Rocío Carrasco, en el que parlarà sobre l’enfrontament amb la seva família materna (entre la que es troba Gloria Camila, la seva germana). Cal recordar que la mort de la seva mare, Rocío Jurado, les va separar per culpa de l’herència. Rocío Carrasco es va quedar amb la part més important del patrimoni, mentre que Gloria Camila i José Fernando es quedaven amb el mínim que els reserva la llei. I això per què? Les males llengües diuen que van rebre menys per no ser fills biològics de la cantant com sí que ho és Rocío. Sigui com sigui, el que està clar és que les germanes Rocío Carrasco i Gloria Camila no se suporten. Una mala relació que empitjora encara més en veure que Gloria Camila s’ha posicionat a favor de la seva neboda, Rocío Flores, en la guerra que manté aquesta amb la mare.

Gloria Camila i Rocío Flores han compartit una fotografia en la que se les veu abraçades i somrients durant un passeig per Chipiona. Tieta i neboda s’estimen i es donen suport mutu, unides per una mala relació amb Rocío Carrasco. De ben segur que aquesta foto no li fa gràcia, tenint en compte que és la confirmació que han creat un front comú contra ella.

“Per què explicar-vos-ho si no ho voleu entendre”, ha escrit Gloria Camila. Una clara indirecta a tots aquells que estaven especulant darrerament sobre una mala relació amb Rocío Flores. Pocs dies abans de l’estrena del nou documental de la germana, Gloria té clar de quin bàndol està. Rocío Flores no ha volgut fer cap declaració encara sobre el testimoni que pretén donar la mare a partir del mes d’octubre, quan torni a ser notícia dia sí dia també per tot el que reveli sobre els secrets de la família Mohedano. S’espera que les seves declaracions deixin en mal lloc a la família, que de ben segur es veuen forçats a defensar-se públicament. Cal recordar que Ortega Cano, el vidu de Rocío Jurado, ha denunciat Telecinco per impedir que s’emeti aquesta segona temporada. Té clar que les declaracions de la fillastra poden fer molt de mal a la seva imatge i no vol que els teleespectadors vegin el que ha de dir Rocío Carrasco. El jutge encara no ha emès sentència i no se sap si arribarà a temps per impedir l’emissió dels primers capítols. El que queda clar és que la guerra familiar no ha fet més que començar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa