Perilla la segona temporada del documental de Rocío Carrasco

El seu padrastre està fent l'impossible per intentar impedir que s'emeti el programa

Telecinco espera amb ànsies l’estrena de la segona temporada del documental de Rocío Carrasco. Aquest mes d’agost ha estat nefast per a ells pel que fa a l’audiència, per la qual cosa confien que les emissions d’aquest programa els ajudin a recuperar el lideratge. Per tal d’augmentar l’expectació, estan fent boca parlant dels diaris personals en els que Rocío Jurado hauria confessat que no era tan feliç com semblava. La seva filla acusa Ortega Cano, l’últim marit de la Jurado, de no haver estat una bona parella per a ella. Tenint en compte aquest context, els teleespectadors més tafaners esperen detalls sucosos al respecte.

S’espera que en el documental es parli, precisament, sobre els problemes conjugals que haurien tingut Ortega i Rocío Jurado abans de la seva mort. Quin millor testimoni que la filla de la cantant? Rocío Carrasco ha deixat clar que no ocultarà res encara que faci mal a la seva família. La resposta dels Mohedano i dels Ortega Cano? Intentar impedir l’estrena del documental. La periodista Paloma García-Pelayo assegura que Ortega Cano s’hauria reunit amb el seu advocat “per veure què pot fer al respecte”. L’extorero creu que la seva imatge pot veure’s molt perjudicada en aquesta nova temporada i estaria fent tot el possible per aturar la seva emissió: “Vol treure’s aquest pes de sobre abans de l’emissió, especialment ara que no està molt bé de salut“.

Ortega Cano, en una foto d’arxiu / Telecinco

El torero demanarà que prohibeixin la seva emissió, encara que no serà fàcil. Primer de tot hauria de convèncer el jutge que la seva imatge es veurà greument afectada: “Si aquesta petició s’aprovés, que no és senzill, el jutge visionaria tot el material per veure si creu que es pot emetre o no”. Una decisió judicial que podria fer molt de mal a Telecinco, que hauria d’endarrerir la seva estrena prevista per a finals de setembre.

Nou comentari