El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Carrasco li guanya la primera batalla judicial a Gloria Camila
  • CA

Rocío Carrasco ha guanyat la primera batalla de la guerra judicial que l’enfronta amb la seva germana, Gloria Camila, segons publica la revista ‘Diez Minutos’. Després de fer-se pública la intenció per part de Mediaset d’emetre una segona part de la docu-sèrie sobre la vida de Rocío Carrasco, ‘En el nombre de Rocío’, que inclou l’exposició pública d’alguns documents privats, fins i tot manuscrits de Rocío Jurado, Gloria Camila va decidir actuar anant a la justícia. Gloria vol interposar una demanda judicial a Rocío Carrasco, la productora La Fábrica de la tele i Mediaset per intromissió il·legítima en els drets personals fonamentals de la seva mare, Rocío Jurado, que considera vulnerats per tots ells.

I com a pas previ a aquesta acció judicial, va presentar una demanda de diligències preliminars d’exhibició dels documents privats i personals de Rocío Jurado. Gloria Camila considera que aquests documents, manuscrits, notes de puny i lletra de la seva mare no s’han de fer públics, entre d’altres coses perquè la mateixa Rocío Jurado sempre va voler mantenir-los ocults.

Gloria Camila | Europa Press
Gloria Camila | Europa Press

El passat 30 de setembre, la titular del Jutjat número 5 d’Alcobendas va admetre a tràmit aquestes diligències i va citar per aquest divendres 15 d’octubre a Rocío Carrasco i a la productora perquè presentessin en el jutjat una còpia d’aquests documents. Però la cita judicial per al lliurament dels manuscrits de Rocío Jurado, que va morir fa ja 15 anys, ha estat suspesa. Pel que sembla, la fèrria oposició de la defensa de Rocío Carrasco ha aconseguit la suspensió de l’acte.

La defensa de la dona de Fidel Albiac s’ha oposat a la petició de Gloria Camila per entendre falta de fonament, legitimitat i raó legal segons ha explicat la periodista Paloma García Pelayo ja que, en la demanda, no s’especifica quins documents són i que, a més, aquests escrits no han estat utilitzats més enllà de l’àmbit de qui ostenta la seva titularitat, que és Rocío Carrasco, a qui Rocío Jurado va declarar hereva universal en la seva polèmica herència.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: jo mateixa a octubre 16, 2021 | 11:08
    jo mateixa octubre 16, 2021 | 11:08
    La dona de Fidel Albiach? Rocio Carrasco, pobreta filla de famosos i ara resulta que també es dona de un famós. Si no fos perquè ell és famós per estar amb ella. El masclisme blanc, amb fons negre. Colla de periodistes de pacotilla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa