Última hora de la rehabilitació de Risto: “Ja he pogut caminar”

Risto Mejide va patir un accident el passat cap de setmana mentre gaudia dels dies lliures a la neu amb la seva família. El presentador tenia un ensurt durant un partit de pàdel, el que va provocar una ruptura fibril·lar al bessó dret que el portava a l’hospital. Allà el vam veure assegut en cadira de rodes i amb la cama guixada, una lesió que l’ha obligat a agafar la baixa.

Des de llavors ha anat explicat als seus seguidors com es troba, en un exercici d’agraïment a les innumerables mostres d’estima i preocupació que està rebent. L’últim comunicat que ha fet aquest matí? Que la rehabilitació progressa favorablement i que li ha permès sortir a passejar.

Risto Mejide explica com es troba   Instagram

Risto Mejide explica com es troba / Instagram

“Dia quatre de la meva recuperació. Ja és a l’exterior, ja he pogut caminar. De nou molt optimista, el progrés és meravellós i també vull dir-vos una cosa. Sempre hi ha un aprenentatge després d’una caiguda. No tornaré a fer cap exercici sense escalfar. Abans pensava que fer-ho era de flipats, de gent que es creu que anirà a les Olimpíades. Però no, realment és important escalfar els músculs abans de fer qualsevol tipus d’exercici. Ja sé que ho sabíeu, però per si algú se n’oblida com jo… que ho tingueu en compte”, afegeix.

Ha volgut tornar a donar les gràcies als metges que l’estan ajudant, així com als seus fans que tan pendents estan: “Us llegeixo a tots, lògicament ara que tinc més temps. Segueixo llegint i escrivint molt i res, que molt aviat ens veiem”.

Nou comentari