El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ricard Ustrell anuncia el naixement de la seva primera filla
  • CA

Ricard Ustrell agafa la baixa i deixarà de presentar el programa de TV3, Planta Baixa, durant un temps per un bon motiu. El presentador de Sabadell acaba d’anunciar que ha estat pare d’una nena, una boníssima notícia que ha omplert els seus perfils a la xarxa de felicitacions i bons desitjos. Aquesta és la primera filla per a Ricard, que ha estat pare amb la seva parella Gemma Tarragó, productora de TV3. Han anomenat a la petita Lola: “Tenia moltes ganes de compartir aquest moment. Ha nascut la Lola. I per això demà deixaré Planta Baixa per un temps”.

Als seus 30 anys, en Ricard inicia una nova aventura: “Tinc a les mans un nou projecte personal, compartit, amb molt de ritme, en directe i sense interrupcions. Benvinguda a la vida, Lola. Us enyoraré, companys!”. Ara l’encarregat de posar-se al capdavant de l’espai serà el Xavi Rossinyol, qui fins ara s’encarregava de conduir el programa els divendres.

Són molts els presentadors i els personatges coneguts que han felicitat públicament al Ricard per la seva paternitat. Entre ells, molts han aplaudit les paraules de Toni Cruanyes: “Què bé! Benvinguda al món, Lola! I Ricard, si vols et faig un curs accelerat de bolquers i biberons! Felicitat i nits sense dormir”. En Manu Guix s’ha alegrat moltíssim, d’igual manera que la Pilar Rahola, en Toni Aira o l’Antoni Bassas, que li recorda que aquest és una de les feines més sacrificades: “Un projecte 24/7 i a llarg termini”. A més a més de moltíssims seguidors del presentador de TV3, que ha rebut moltíssima estima per part de tothom.

De moment no han publicat cap fotografia de la petita, el que no sorprèn tampoc tenint en compte que formen una parella molt hermètica pel que fa a la seva vida privada. Sigui com sigui, aquests dies toca centrar-se en la petita i en gaudir els primers moments amb com a pares.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa