El retret en directe de Mayka a Tony Spina: “Pensa una miqueta més en mi”

Conversa tensa però amb floretes mútues entre el concursant de la 'Casa Fuerte' i la seva parella

Primer, Tony va entrar a la dutxa amb Rebeca i Cristini, un moment d’allò més suggerent que no li va fer cap gràcia a Mayka. I encara hi va haver més, com el fet que un altre dia Tony sortís de la dutxa quan Aurah i Marta estaven a l’habitació, només anava amb la tovallola i Marta intentava treure-li, donant lloc a un moment incòmode per a la participant de ‘La Isla de las Tentaciones’.

Així que la conversa en directe a ‘La Casa Fuerte’ amb la seva parella, Mayka, es preveia tensa, tot i que ha començat amb floretes mútues. “Hola bombó”, li deia ell; “Hola amor”, responia ella. Amb somriure tímid i una mica continguda, Mayka li deia al seu xicot que està veient “alguna coseta seva” per les que està “sorpresa”. “No em vull influenciar per les imatges que vegi”, deia Mayka, que restava importància a la situació però li deia: “Vaig a esperar que surtis per parlar el que he de parlar amb tu”.

A més, no dubtava a donar-li ànims per al seu pas pel reality: “Ho estàs fent bé, vull que guanyis“. De fet, es mostrava disposada a seguir complint la promesa que li va fer abans d’entrar al reality: “Et vaig dir que seria aquí fora i aquí segueixo donant la cara”.

 

Mayka s’acomiadava amb un “et trobo a faltar”, però també li enviava un missatge clar: “Pensa una miqueta més en mi“, en aquest moment intervenia Aurah per dir-li que ell hi pensava cada dia i Mayka li demanava una cosa: que els seus actes fossin coherents amb les seves paraules. “Però què he fet? No he fet res dolent, jo sóc així, graciós …”, es defensava Tony. “Em coneixes, saps que hi ha actituds que no m’agraden però gaudeix, t’estimo molt”, li deia ella i ell responia: “Tinc unes ganes de veure’t i fer-te la cullereta…”

Nou comentari