Raquel Mosquera podria guanyar totes les demandes a Rocío Carrasco

Rocío Carrasco continua estant de plena actualitat. Quatre han estat les vegades que Raquel Mosquera s’ha assegut en un plató de televisió per a parlar de la relació del seu difunt marit, Pedro Carrasco, amb la seva filla, i quatre les demandes que Rocío Carrasco li ha interposat per intromissió en el seu dret a l’honor i la intimitat.

Sobre dos d’aquestes ja s’ha pronunciat la justícia, a favor de Raquel Mosquera, tot i que no hi ha sentència ferma perquè la filla de Rocío Jurado les ha recorregut. I, segons el programa ‘Ya es mediodía’, les altres dues podrien quedar desestimades, ja que en el moment en què es van interposar l’argument més potent de Rocío Carrasco és que ella tenia dret a la intimitat perquè havia decidit mantenir-se allunyada de la vida pública.

Però ara la situació és molt diferent, ja que Rocío Carrasco va parlar del seu pare la sèrie documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’. Segons els advocats de Raquel Mosquera, la filla de Rocío Jurado hauria perdut aquesta volguda condició de persona anònima des del moment en què va decidir compartir públicament les seves vivències més íntimes.

Per això, els mateixos advocats confien que les demandes acabin sent desestimades.

Nou comentari