El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rafa Nadal acomiada l’any amb una foto inesperada i sorprenent
  • CA

Rafa Nadal ha sorprès els seus seguidors amb un comiat del 2019 que ningú no s’esperava. Aquest any ha estat molt dolç per al tenista, que ha sumat encara més èxits esportius. Però també ha triomfat a l’àmbit amorós, ja que ha fet el pas de casar-se amb Mery Perelló, la seva xicota de tota la vida.

La parella ha segellat una relació de molts anys que ara han convertit en matrimoni. Es van casar el passat 19 d’octubre, en una boda multitudinària que va congregar un munt de famosos. L’escenari? Màgic, en un castell de Mallorca que van blindar per seguretat. I entre els convidats? Ni més ni menys que els reis emèrits, Joan Carles I i la reina Sofia.

Rafa i Xisca sempre han intentat allunyar-se dels flaixos que els envolten. No parlen pràcticament mai de la seva relació i ni tan sols ho van fer després de casar-se. De fet, només s’han filtrat un parell de fotografies d’aquell dia… que no les han ensenyat ells, sinó la marca del vestit de núvia de Mery.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We barely have words to describe such a charming and fascinating couple. Congratulations for your beautiful love, for your exquisite wedding day and for your endless happiness, we wish you all the best, now, and forever. Once more, thank you for trusting in us and for giving us the opportunity to take part in such an important and special day, it has been a pleasure and a once in a lifetime experience to work with you and to get to know. Mery, you looked incredibly elegant and delightful, a unique bride! __ Pocas palabras pueden describir a una pareja tan fascinante y encantadora. Enhorabuena por vuestro precioso amor, vuestra boda exquisita y eterna felicidad. ¡Os deseamos lo mejor, ahora y siempre! Una vez más, queremos agradeceros vuestra confianza y la gran oportunidad que nos habéis brindado – formar parte de un día tan importante y especial -. Ha sido un enorme placer trabajar con vosotros y vivir esta experiencia inolvidable. ¡Mery, estabas increíblemente elegante y preciosa, una novia única! __ @rafaelnadal #Wedding #RealBride #RafaNadal #MeryPerello #RosaClara #BridalDesigner

Una publicación compartida de Rosa Clará (@rosa_clara) el

Ara Rafa Nadal ha volgut deixar enrere aquest hermetisme amb la premsa respecte a la seva vida privada i ha publicat a Instagram una foto inèdita de la cerimònia. Se’ls veu de la mà, molt elegants i somrients mentre plouen pètals de roses blanques.

“Ja per acomiadar-me de tots vosaltres us deixo aquest últim gran record del 2019 i aprofito per desitjar-vos tot el millor pel 2020”, escriu el tenista. 

Un regal per als seguidors de Nadal, que veuen com el tenista obre una finestreta a la seva vida privada. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa