El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Quique San Francisco, ingressat per una pneumònia bilateral greu
  • CA

El passat mes de febres, els fans de Quique San Francisco van preocupar-se en saber que l’actor havia suspès la funció del seu espectacle d’humor a Getxo. L’organització de l’esdeveniment atribuïa aquest canvi en la programació a un “problema de salut” del protagonista, el que feia saltar totes les alarmes.

Avui és la revista Diez Minutos qui revela què li passa i el problema és més greu del que molts podien esperar. L’actor de 65 anys està ingressat a un hospital de Madrid des de fa tres setmanes, quan va haver d’acudir a urgències per una pneumònia bilateral. De moment no s’ha filtrat si l’actor ha estat positiu en Covid, la que podria haver derivat en aquest problema respiratori. Des del mitjà deixen caure que el seu estat podria ser preocupant, però la família encara no s’ha pronunciat al respecte.

El que és cert, però, és que Quique San Francisco arrossega problemes de salut des de fa anys. Mai no ha ocultat que va ser addicte a l’heroïna en els anys 80, el que li ha provocat greus seqüeles.

L’humorista Quique San Francisco, en una de les últimes entrevistes a televisió / Telecinco

En la seva última aparició televisiva, l’humorista reconeixia estar travessant una època molt dura pel que fa a la seva situació econòmica. El que ara preocupa, però, és com evolucionen els seus problemes de salut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa