Una víctima d’Epstein denuncia el príncep Andreu d’Anglaterra per abusar sexualment d’ella

El fill de la reina Elisabet torna a ser acusat dins de la trama d'escàndols sexuals de Jeffrey Epstein

Més problemes per a la casa reial britànica. El príncep Andreu va veure’s esquitxat en la trama d’escàndols sexuals de Jeffrey Epstein, una relació que ara suma un nou episodi. I és que una de les dones que va denunciar el financer acaba de presentar una demanda contra el fill de la reina Elisabet d’Anglaterra, a qui acusa d’haver abusat sexualment d’ella quan era menor d’edat a través de la xarxa d’Epstein.

La denuncia assegura que el duc de York és “un dels homes poderosos” a qui ella va ser “entregada” amb fins sexuals. Els fets haurien tingut lloc entre el 2000 i el 2002, quan ella tenia 16 anys: “Faig responsable al príncep Andreu del que em va fer. Espero que altres víctimes vegin que és possible no viure en el silenci i la por. Epstein i Ghislaine Maxwell van forçar-me a mantenir relacions amb el príncep Andreu”. No hauria estat un fet aïllat, ja que el príncep britànic hauria tornat a abusar d’ella anys després en les mansions d’Epstein a Nova York i a les Illes Verges.

El príncep va negar totes les acusacions contra ell en una entrevista a la BBC el 2019, però no s’ha tornat a pronunciar al respecte des de llavors. Caldrà esperar per veure quina estratègia segueixen els seus advocats davant d’aquesta nova acusació, la que el deixa en molt mal lloc i empitjora encara més la seva imatge pública.

Comentaris

    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? 10/08/2021 10:07 pm
    M'importa 33333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari