El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El ‘Pequeño Nicolás’, atemorit després de la pallissa que va rebre: “Em fa por anar sol pel carrer”
  • CA

El Pequeño Nicolás va patir una forta agressió el passat mes de març quan caminava tranquil·lament pel carrer. Tres joves es van apropar a ell i li van demanar fer-se una fotografia junts de males maneres, el que hauria fet que el controvertit madrileny es negués. Com van reaccionar ells davant d’aquesta negativa? Amb una agressió que va acabar amb la detenció dels tres joves i Nicolás amb tota la cara sagnant.

Des de llavors no s’havia sabut res més d’ell, fins aquest dilluns que les càmeres d’Europa Press l’han enxampat a la sortida d’un restaurant. Enfadat i amb poques ganes de parlar amb la premsa, ha reconegut que sent molta por des de l’agressió: “Segueixo passant-ho malament. No tinc maldat cap a vosaltres ni cap animadversió, però sí que és cert que vull estar tranquil. El nas em fa mal, respiro malament i no estic bé… Tinc molta por. He d’anar acompanyat sempre, em fa por anar sol pel carrer. Evidentment el cercle mediàtic no m’ajuda a tenir una vida tranquil·la perquè em segueixen persones a tot arreu”.

El que vull és viure, no sobreviure. I no diré res més”, afegia. Unes declaracions contundents amb les quals treu a la llum el patiment que arrossega des que fos atacat en ple carrer.

El Pequeño Nicolás reapareix públicament després de l’agressió que va rebre / Europa Press

En les primeres declaracions després de la pallissa, reconeixia estar molt afectat perquè no entenia què havia passat: “Tinc el nas fracturat i estic afectat mentalment”. Una situació complicada que desitja deixar enrere definitivament ben aviat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa