El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paula Echevarría publica les primeres fotos del seu fill petit
  • CA

Paula Echevarría i Miguel Torres han estat pares del seu primer fill en comú aquest cap de setmana. La parella ha anunciat el naixement del petit Miguel Jr amb una fotografia molt tendra a l’hospital, la que acompanyaven d’un text en el qual asseguraven que tot havia anat bé i que mare i fill es trobaven bé. La mare de Paula Echevarría ha explicat a Europa Press que el part ha estat natural i que tot ha sortit molt bé. A més a més, explica que la filla de Paula, fruit del seu anterior matrimoni amb David Bustamante, tindria unes ganes boges de conèixer el seu germanet.: “Li donaran l’alta molt aviat. Ja en tenim ganes, sobretot Daniela que està molt emocionada”.

L’actriu ha compartit un parell de fotografies més del petit de la família. En primer lloc, una del seu xicot estirat amb el bebè en braços: “Ara m’agrades més encara. Orgullosa de tu, com dues gotes d’aigua. Meus”, escrivia Paula tot fent referència al físic del nadó, que s’assemblaria molt al seu pare.

Poc després, l’actriu compartia una instantània molt maca en blanc i negre que la mostra mentre dona el pit al seu fill petit: “T’estimo tant, fill. Totalment enamorada, l’home de la meva vida”.

Unes primeres fotos molt especials i encara més esperades pels seguidors d’Echevarría, que han omplert les publicacions de missatges de felicitació molt tendres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa