El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Pasapalabra’ manté el suspens fins al final i se sabrà si Pablo guanya el pot després dels informatius
  • CA

Aquesta és la gran nit de Pasapalabra. Era un secret de domini públic que Pablo Díaz aconseguiria el pot en el programa d’aquest vespre i és per això que els teleespectadors s’han enganxat a la pantalla. En començar l’emissió, han sorprès en oferir un especial sobre ell com a concursant. Han fet un repàs a la seva trajectòria en el concurs amb imatges dels millors moments, entrevistes al protagonista i al presentador. Una autèntica oda al de Tenerife que ocupava l’espai del concurs en si, que han decidit traslladar al prime time per reunir encara a més audiència.

Antena 3 ha emès el programa en el seu horari habitual, com dèiem, encara que molts esperaven que fos el moment de la victòria del jove. Finalment han decidit deixar mantenir el suspens i no se sabrà si aquest és un comiat amb premi o sense fins al final. La lluita pel pot es podrà veure, doncs, en un programa especial que emetran després dels informatius, a les deu de la nit.

És més que probable que sigui llavors quan encerti totes les respostes i s’emporti els gairebé dos milions d’euros de premi. A més a més de les pistes que ha deixat la cadena aquests últims dies, com el vídeo promocional en el que se’l veu molt nerviós, ho fa pensar el fet que sigui el convidat d’El Hormiguero d’aquesta nit, el que s’emet a les onze de la nit després de l’especial de Pasapalabra.

I qui és el més que probable guanyador del pot? Pablo Díaz és un jove de Tenerife que intenta endur-se el premi des del 26 de juny del 2020, quan va presentar-se com a concursant després d’haver-ho fet en un parell d’entregues del programa quan encara s’emetia a Telecinco. Fa, doncs, més d’un any que intenta encertar totes les preguntes del rosco per aconseguir el gran premi. Ha aparegut en tots els programes des de llavors, ja que la mecànica del concurs fa que el guanyador del duel de cada emissió passi directament al següent enfrontament. Pablo ha desbancat a un munt de rivals, per la qual cosa els fans del programa confiaven que aconseguís endur-se el premi finalment.

Pablo és estudiant d’un màster de violí, un compositor que vivia a Amsterdam quan va decidir provar sort a Pasapalabra. Toca l’instrument des dels cinc anys i sempre ha estat fan del concurs. Apassionat de la lectura, ha explicat algun cop que va estar tot un any estudiant el diccionari mentre estudiava vuit o nou hores diàries. Sempre ha dit que invertirà part del premi en ajudar econòmicament a la seva mare i que voldria marxar als Estats Units a estudiar un màster centrat en la música del cinema.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juliol 01, 2021 | 21:47
    M'importa una merda juliol 01, 2021 | 21:47
    M'importa una merda el que passi a les televisions castellanes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa