El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pablo Rivero (‘Cuéntame’) presenta xicot i fill: “A casa som tres nois”
  • CA

Pablo Rivero, conegut pel seu paper de Toni Alcántara a ‘Cuéntame’, ha parlat de la seva vida privada per primer cop. Sempre havia estat molt reservat a l’hora de comentar si tenia parella o no, però això s’ha acabat. L’actor ha fet un cop sobre la taula i ha decidit revelar que és homosexual i que té un fill: “No m’agrada publicar fotos de la meva vida privada, especialment per mantenir els meus éssers estimats al marge de l’exposició mediàtica. Això no implica que hagi mantingut en secret la meva vida familiar. Ni de bon tros, no puc estar més orgullós d’ella”.

A casa som tres nois i no podem ser més afortunats per la família que formem i per la gent meravellosa que tenim al nostre costat. Respecte, intimitat i felicitat per a tots. Sort la meva”, escriu pletòric.

 

 

Són molts els famosos que han reaccionat a aquesta publicació, amb missatges plens d’estima. També els seus seguidors, que han aplaudit aquesta sinceritat i la fotografia familiar que acaba amb les especulacions sobre la seva vida privada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa