El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nuria Roca, gran sorpresa de La Sexta per substituir Cristina Pardo
  • CA

Bomba a Atresmedia. Després de l’inesperat comiat de Mamen Mendizábal, que deixarà Más vale tarde a finals de mes, s’anunciava que Cristina Pardo i Iñaki López seran els seus substituts en l’espai de les tardes de La Sexta. Això feia que els teleespectadors es preguntessin què passarà amb els seus respectius programes del cap de setmana. Doncs bé, sembla que ja hi ha una resposta almenys pel que fa al Liarla Pardo dels diumenges.

Segons informa El Mundo en exclusiva, la cadena hauria decidit deixar d’emetre el seu programa i apostar per un “magazín tradicional” que serà presentat per Nuria Roca. Serà a partir del setembre que veurem la col·laboradora d’El Hormiguero com a presentadora d’un programa propi a La Sexta, un canvi que enfoquen com un premi a la valenciana pel seu bon paper al capdavant de les formigues en la baixa mèdica de Pablo Motos.

Nuria Roca, col·laboradora d’El Hormiguero / Antena 3

Nuria Roca tornarà a La Sexta després de 10 anys i ho farà amb un magazín que s’emetrà en la franja que fins ara ocupava Liarla Pardo. L’objectiu és rebaixar el pes de la política de l’espai i oferir un contingut més entretingut i familiar. Ella encara no s’ha pronunciat al respecte, però de ben segur que no triga en mostrar-se encantada amb aquesta nova oportunitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa