El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mamen Mendizábal deixa ‘Más vale tarde’ per sorpresa: “Exigia molts sacrificis personals”
  • CA

Sorpresa a La Sexta. Mamen Mendizábal ha decidit abandonar Más vale tarde després de deu anys al seu capdavant. La periodista madrilenya ha estat una de les peces claus en aquesta última dècada, però no pot més i ha decidit deixar-ho. El pròxim 30 de juny serà el seu últim dia en antena i ha explicat a Twitter per què: “Aquesta temporada poso fi a una etapa apassionant al capdavant de Más vale tarde. Ha estat una dècada amb un ritme frenètic marcat per l’actualitat. Un programa diari de tres hores de directe exigeix molts sacrificis personals i crec que és el moment d’un canvi de cicle”.

“Em ve de gust afrontar nous projectes en aquesta cosa, nous reptes que veureu molt aviat”, anuncia. Un canvi de programa però no de cadena, tal com sembla: “Vull donar les gràcies a tot l’equip amb el que he treballat. A qui agafi el timó de Más vale tarde li deixo als millors i a uns teleespectadors fidels. Gràcies de tot cor. I gràcies a Atresmedia i a La Sexta per entendre’m i donar-me suport en aquest nou viatge. Però atenció que no us allibereu de mi fins al 30 de juny a Más vale tarde ni després”.

Aquest diumenge ha acudit a Liarla Pardo per confirmar la notícia, fer un repàs per la seva trajectòria i tornar a deixar clar que no desapareixerà de la petita pantalla. Ha lamentat que el programa en directe de dilluns a divendres l’impedia anar a recollir els nens a l’escola o cuidar d’algun familiar malalt.

Fes clic a la imatge per veur el vídeo / La Sexta

No ha donat molts més detalls sobre aquest nou projecte, però ha assegurat que se sent alliberada: “La cadena ha confiat en tirar endavant un altre projecte i m’han donat ales per a les necessitats que tinc ara“. Caldrà esperar per poder saber què farà a partir d’ara la presentadora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa