El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pablo Motos torna a ‘El Hormiguero’ després de la comentada substitució de Nuria Roca

Per primer cop en els 15 anys d’El Hormiguero, Pablo Motos ha hagut de ser substituït al capdavant del programa. La col·laboradora de la tertúlia, Nuria Roca, ha ocupat aquest paper i ha fet història. Ha agradat molt com ho ha fet, encara que la preocupació sobre què li passava al presentador era palpable.

Nuria Roca, presentadora d’El Hormiguero per un dia / Antena 3

Ell mateix explicava abans del programa per què no podria estar: “Aquesta tarda m’han comunicat que ha donat positiu en coronavirus un company amb qui he tingut contacte. M’han fet una PCR però com que encara no sé els resultats, he d’estar a casa. Em fa mal a l’ànima perquè és la primera vegada que falto…”.

Nuria Roca va complir i l’entrevista a Maluma va ser perfecta. Aquesta nit, però, Pablo Motos tornarà al seu lloc habitual: “Falsa alarma. La serològica del meu contacte no era concloent, li han fet una PCR de confirmació i ha donat negatiu total. A mi també me n’han fet una altra PCR i també és negativa. En cap moment he estat en contacte amb el virus. M’han fet una prova serològica i em donen els resultats a les tres del migdia, però vaja… Tot són bones notícies i aquesta nit espero veure-us en el programa”.

Un ensurt que ha donat l’oportunitat a Nuria Roca per demostrar que ho faria bé com a presentadora de l’espai.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa