El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La neboda d’Ana Duato demana perdó a la seva tia i reconeix el seu problema d’addiccions
  • CA

Sara Duato, neboda d’Ana Duato, es va convetir en notícies fa uns mesos per les seves dures paraules cap a l’actriu, unes declaracions fetes per al programa ‘Socialité’, de Telecinco, en les quals titllava a la seva tia de “persona interessada” i afirmava que tenia dues cares, una de portes per a fora i una altra cara de portes cap a dins.

Però ara Sara ha tornat a triar el programa que presenta María Patiño per a parlar públicament de la seva tia però aquesta vegada per a un motiu molt diferent. Sara, amb llàgrimes als ulls, ha demanat perdó a la seva tia: “Vull demanar perdó a la meva família pel que vaig fer, no em penedeixo del que vaig dir perquè ho continuo pensant, però sí que sento la forma en la que ho vaig fer”.

Sara Duato | Telecinco

A més, Sara ha reconegut que amb només 12 anys li van diagnosticar la seva primera depressió i que no va trigar a començar a jugar amb les drogues i l’alcohol: “Des del moment que em van diagnosticar la depressió tot va caure en picat. Vaig començar amb l’alcohol molt jove i vaig començar també amb l’anorèxia, i després em van diagnosticar transtorn límit de la personalitat, i vaig tenir un intent de suïcidi per sobredosi...”.

“Em vaig aïllar molt, i he dit moltes mentides, per ocultar-ho tot, i no voler acceptar la meva realitat”, ha reconegut. Sara Duato ara està recuperada i ha decidit explicar la seva història per a ajudar a la persones que es troben en la mateixa situació: “Jo ja estic bé, li dec molt als meus amics que són les persones en les quals em recolzo, no vull donar problemes als meus pares que ja bastants disgustos els he donat“.

“Penso aconseguir-ho tot, i ara m’estic començant a estimar”, ha conclòs Sara Duato.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa