El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El motiu pel qual Rocío Jurado va beneficar a Rocío Carrasco en l’herència
  • CA

Molt s’ha parlat aquests darrers dies de l’herència de Rocío Jurado. En aquest cas, especialment de la que estava oculta, i que la seva filla, Rocío Carrasco, va decidir fer pública per primera vegada a ‘Sálvame’. Tot i que la cantant sempre es mostrava molt feliç i contenta per l’adopció que va fer de Gloria Camila i José Fernando amb José Ortega Cano, el cert és que Rocío Jurado va decidir que l’hereva universal de tots els seus béns fons només Rocío Carrasco.

El fet que algú sigui hereu universal vol dir que tot el que no estigui explícitament inclòs en l’herència, del tipus que sigui, passa a ser d’aquesta persona desginada com a tal. Segons han explicat a ‘El Programa de Ana Rosa’ el motiu pel qual Rocío Jurado va fer distincions en la seva herència no va ser sentimental, però sí pràctic.

Rocío Jurado | Europa Press
Rocío Jurado | Europa Press

“Rocío era molt intel·ligent, i aquesta distinció la va fer perquè era conscient que els dos nens adoptats tindrien un pare quan ella es morís, que era Ortega Cano, i que tenia un bon patrimoni. Ella era conscient que tot això ho heredarien Gloria Camila i José Fernando”, ha afirmat la periodista Beatriz Cortázar.

En aquesta línia, la tertuliana del programa dels matins de Telecinco ha recordat que “Rocío Carrasco havia rebut poc de Pedro Carrasco, que ja era mort. Per això la Jurado va voler ser equànim, però només en una qüestió econòmica, i no d’estimació“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa