La presentadora Mónica López, amb negocis fructífers fora de televisió

La catalana és administradora d'una residència de gent gran amb la qual estaria facturant més de mig milió d'euros

TVE va sorprendre els teleespectadors el passat mes de setembre amb un canvi inesperat al capdavant de La hora de La 1. Mónica López adquiria el paper de presentadora en una aposta ambiciosa per aconseguir més audiència durant la franja matinal. Fins ara havia estat la cap de la secció de meteorologia, per la qual cosa va sobtar tant que l’escollissin per presentar el magazín. Amb aquest canvi de lloc, la seva exposició mediàtica ha augmentat moltíssim. I és per això que El Español ha volgut investigar si té algun negoci fora de televisió. La resposta? Afirmativa.

La catalana sempre ha estat molt discreta pel que fa a la seva vida personal, però això no ha impedit que el mitjà descobreixi que des del 2007 és administradora de l’empresa que gestiona una residència a Barcelona. Mónica i el seu marit, David Torres, són administradors d’una companyia de 16 treballadors que vetllen per persones grans, amb discapacitats o que necessiten rehabilitació.

En els comptes presentats al Registre Mercantil, la parella assegura haver facturat més de 500.000 € gràcies a aquest fructífer negoci durant l’exercici del 2018. Ara bé, el mitjà explica que darrere d’aquesta alta quantitat s’amaguen unes despeses també molt elevades. De fet, només haurien aconseguit 900 € de beneficis.

La presentadora catalana Mónica López, en una de les imatges promocionals del programa de TVE

Sigui com sigui, el que queda clar és que el matrimoni també prova sort en negocis completament allunyats del món de la televisió.

Nou comentari