El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mila Ximénez rep l’alta i ja es troba a casa després de la seva hospitalització
  • CA

Mila Ximénez ja es troba a casa seva recuperant-se dels dies que ha passat a l’hospital, segons publica ‘Lecturas‘. La col·laboradora televisiva va rebre l’alta aquest passat dimecres. Precisament la setmana passada es coneixia que Mila havia ingressat a l’hospital, però no es feien públics els motius, si bé s’apuntava a “complicacions derivades del càncer de pulmó que pateix”.

Però segons informa ara la mateixa revista, el motiu de l’ingrés van ser “unes proves” que Mila ha hagut de realitzar-se. Des de l’hospitalització, tots els seus companys televisius -Belén Esteban, Anabel Pantoja, Kiko Hernández, Carmen Borrego, Carlota Corredera- li van enviar missatges en directe des de ‘Sálvame’ i des de les xarxes socials missatges de suport. A més, ha rebut la visita de María Patiño.

La col·laboradora s’ha sotmès aquests dies a unes proves. Els metges consideraven millor per al seu benestar que es quedés ingressada mentre li feien. Amb tot en ordre, el seu entorn ha traslladat a la revista del cor, que es troba des d’ahir a casa seva, on Mila troba la tranquil·litat que necessita, fins a la seva reincorporació a la feina, que tant troba a faltar.

Mila Ximénez no ha estat sola aquests dies. Els seus tres germans han estat pendent d’ella, com ho han fet durant tot el seu tractament, i la col·laboradora televisiva s’ha mantingut en contacte en tot moment amb la seva filla Alba. Ells han estat el seu gran suport des que va iniciar tot el procés l’estiu passat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa