Melendi interromp un concert per enfrontar-se a un guàrdia de seguretat

Els assistents han gravat la discussió entre el cantant i el membre de seguretat, que estava increpant als assistents

Melendi l’ha tornat a fer grossa en un dels seus concerts. L’exitós cantant asturià ha estat protagonista d’un enfrontament amb un membre de seguretat del recinte d’Alacant en el que ha celebrat l’actuació. Ara bé, en aquesta ocasió els fans han compartit el vídeo del moment amb aplaudiments cap a ell. I és que si Melendi es veia obligat a interrompre el concert era perquè des de dalt de l’escenari veia com aquest guàrdia de seguretat en concret feia una empenta a una de les fans de l’artista. En les imatges es pot veure el cantant baixar a parlar amb ell i se l’escolta: “Que no s’agafa a la gent, gilipollas! Que no es toca a la gent!”.

Ràpidament la resta d’assistents van començar a aplaudir-lo, mentre l’agent de seguretat se’l mirava amb gest d’incredulitat. La resta de personal va retenir Melendi i el va fer cap enrere per evitar una escena més important. Una de les noies que estava veient el concert llavors compartia a Twitter què havia vist ella: “Un guàrdia de seguretat ha agredit de manera molt violenta als fans, Melendi ho ha vist tot i ha sortit en la seva defensa. Una autèntica vergonya el que he vist amb els meus ulls. Estava molt sorpresa. I molt orgullosa de la reacció del meu ídol”.

Segons informa la versió del personal recollit per la Policia Nacional, el guàrdia de seguretat hauria estat demanat en diverses ocasions a una dona del públic que complís les mesures de seguretat establertes pel protocol Covid i ella s’hauria negat en reiterades ocasions. El personal hauria demanat a la dona que abandonés el recinte, just en el moment de tensió que hauria enfadat el cantant.

Nou comentari