El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Meghan Markle, contundent: “La vida de George Floyd sí que importava”
  • CA

Meghan Markle ha reaparegut en un vídeo que ha aprofitat per manifestar la seva opinió sobre el clima de tensió que s’està vivint als Estats Units. La dona del príncep Harry d’Anglaterra ha ofert el discurs de graduació de les alumnes que acaben el batxillerat a l’institut al que va anar ella: un centre femení i bastant car de Los Angeles. Per via telemàtica, s’ha dirigit a elles en un missatge clar i contundent a favor del moviment antiracista que està sacsejant tot el país: “La situació des de la mort de George Floyd és absolutament devastadora“.

L’actriu reconeixia que feia dies que donava voltes sobre què dir al respecte: “El que està passant en el nostre país, en el nostre estat i a la nostra ciutat de Los Angeles… No estava segura de què dir-vos, només volia dir el correcte. Però m’he adonat que l’única cosa dolenta és no dir res. Ho sento, perquè la vida de George Floyd importava. I la de Breonna Taylor, la de Philando Castile i Tamir Rice… Així com la de moltes més persones de qui sí sabem el nom i d’altres que no. Sento que hàgeu de créixer en un món en el qual això encara està present”.

Sincera i emocionada, ha demanat a les noies que votin per intentar millorar aquesta situació: “Heu d’aixecar la veu i canviar les coses mitjançant el vot, perquè això és el que fa que pugueu cridar més que mai. Una de les meves professores em va dir que sempre hem de recordar posar les necessitats dels altres per sobre de les teves pròpies pors. Ho he recordat més que mai durant aquesta última setmana”.

Una manera directa de posicionar-se a favor d’un moviment al qual dona tot el suport del món. De fet, el primer que feia era demanar perdó per no haver pogut acudir a les manifestacions. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa