El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jaime Peñafiel: “Meghan Markle és una desequilibrada com ho era Diana de Gal·les”
  • CA

Poques vegades una entrevista havia tingut tantíssima repercussió arreu del món. Harry d’Anglaterra i Meghan Markle van obrir la capsa dels trons a la CBS americana, una conversa amb Oprah Winfrey en la qual l’actriu va revelar que havia pensat a suïcidar-se i en la qual va acusar la Casa Reial de manifestar “preocupació” pel color de pell que tindria el seu fill. La reina Elisabet ha emès un comunicat bomba en el qual assegura que parlaran del tema “en família i en privat”, però no ha estat l’única que ha parlat sobre el tema.

Molts periodistes han volgut opinar sobre les declaracions del matrimoni reial. Ara bé, el més contundent (amb molta diferència) ha estat Jaime Peñafiel. El periodista ha concedit unes declaracions molt controvertides a Cuatro al día en les quals ha arribat a titllar Meghan de “desequilibrada“: “Aquest és el resultat de casar-se amb qui estimes i no amb qui deus. Aquesta boda es veia que generaria moltíssims problemes. Meghan és una desequilibrada com ho era Diana de Gal·les”.

Unes paraules que han generat molt de rebuig entre els col·laboradors del programa, que el retreien per fer aquestes afirmacions. Ell, però, deixava clar que les seguia mantenint: “Ho sento, però és inadmissible que aquesta gentussa hagi muntat aquest ciri mentre l’avi de Harry s’està morint. El que han volgut fer és ressuscitar a Diana en concedir una entrevista controvertida com va fer ella”.

Fes-hi clic per veure el vídeo / Cuatro

Sobre l’acusació de racisme sobre la casa reial anglesa, Jaime Peñafiel també ha volgut mullar-se: “No és cert que siguin racistes. Hi havia una curiositat lògica per saber si el nen tindria els gens de l’àvia materna, que és completament negra. És normal que tinguessin curiositat perquè fins i tot jo la tenia”. Una entrevista que ha convertit el seu nom en tendència a Twitter i que torna a revelar que no té cap por a dir el que pensa encara que no sigui políticament correcte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa