El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Marta Riesco confirma la relació amb Antonio David Flores

Ja no ho han pogut ocultar més. Després que la revista ‘Lecturas’ publiqués aquest dimecres unes fotografies d’Antonio David Flores entrant a casa de Marta Riesco, la reportera d’El Programa de Ana Rosa amb qui el van relacionar els primers dies de la separació de l’exguàrdia civil i Olga Moreno; ha estat finalment la pròpia Marta qui ha hagut de confirmar la relació amb el pare de Rocío Flores, íntima amiga seva.

Ha estat el periodista Antonio Rossi qui, en declaracions a ‘El Programa de Ana Rosa’, ha transmès les paraules que li ha dit la seva companya de programa: “A mi m’ha dit que no poden negar l’evidència, és a dir, que estan junts, i que ell passa temps a casa d’ella, i destaca que ella és una dona soltera i ell un home separat”, ha dit el tertulià del programa dels matins de Telecinco.

Antonio David Flores es queda sense un suport important - Telecinco
Antonio David Flores – Telecinco

Alhora, Rossi ha assegurat que “Marta no m’ha volgut donar més detalls, però crec que són ells els qui han d’explicar la història, i sinó l’explicarem els periodistes amb la informació que tinguem”. ” Entenc que quan Antonio David està a Madrid es queda a casa de Marta, però no sé si són totes les nits. Però ells no neguen l’evidència: estan junts”.

Finalment, Marta Riesco ha deixat clar al seu company que “no soc un personatge”. Però Rossi, sobre aquesta declaració, ha contestat: “Estant on està, el focus està posat en ella també i quan dones la teva versió a través de tercers ja estàs parlant“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa