El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Marta Riesco confirma la relació amb Antonio David Flores
  • CA

Ja no ho han pogut ocultar més. Després que la revista ‘Lecturas’ publiqués aquest dimecres unes fotografies d’Antonio David Flores entrant a casa de Marta Riesco, la reportera d’El Programa de Ana Rosa amb qui el van relacionar els primers dies de la separació de l’exguàrdia civil i Olga Moreno; ha estat finalment la pròpia Marta qui ha hagut de confirmar la relació amb el pare de Rocío Flores, íntima amiga seva.

Ha estat el periodista Antonio Rossi qui, en declaracions a ‘El Programa de Ana Rosa’, ha transmès les paraules que li ha dit la seva companya de programa: “A mi m’ha dit que no poden negar l’evidència, és a dir, que estan junts, i que ell passa temps a casa d’ella, i destaca que ella és una dona soltera i ell un home separat”, ha dit el tertulià del programa dels matins de Telecinco.

Antonio David Flores es queda sense un suport important - Telecinco
Antonio David Flores – Telecinco

Alhora, Rossi ha assegurat que “Marta no m’ha volgut donar més detalls, però crec que són ells els qui han d’explicar la història, i sinó l’explicarem els periodistes amb la informació que tinguem”. ” Entenc que quan Antonio David està a Madrid es queda a casa de Marta, però no sé si són totes les nits. Però ells no neguen l’evidència: estan junts”.

Finalment, Marta Riesco ha deixat clar al seu company que “no soc un personatge”. Però Rossi, sobre aquesta declaració, ha contestat: “Estant on està, el focus està posat en ella també i quan dones la teva versió a través de tercers ja estàs parlant“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa