Manuela Trasobares, negacionista de la Covid i de l’erupció del volcà de La Palma

Manuela Trasobares va ser la primera regidora transsexual a Espanya, una artista de Figueres que va presentar-se a les eleccions municipals de Geldo del 2007 i va aconseguir un escó. L’activista LGTBIQ+ ha concedit aquesta setmana una entrevista molt controvertida a Orgull Ràdio en la que, sorprenentment, s’ha posicionat a favor dels negacionistes de la Covid: “La pandèmia crec que és una faula, ho sento. Sí que és possible que hagin fabricat alguna vacuna, però tot això és producte de la ment humana. Els interessos econòmics i els lobbies estan darrere de tot això. Tot està per sobre de la benevolència i del que, presumptament, s’anomena estat del benestar. La veritat és que aquest estat de benestar no interessa. Aquesta crisi sanitària és un despropòsit mundial“.

Aquestes declaracions han provocat que molts dels seus seguidors la critiquin durament a la xarxa. No entenen que adopti aquesta postura tan negacionista, la que recorda al pensament que comparteix Miguel Bosé. Ara bé, això no és tot. I és que la cantant tampoc no es creu que l’erupció del volcà de La Palma sigui natural: “Quina gran casualitat que Canàries, que ha volgut ser independent. De sobte hi ha un volcà que està tota l’estona escopint lava, quina casualitat… Crec que hi ha maneres de crear terratrèmols, crear volcans i despertar-los”, ha arribat a deixar anar en una conversa plena de surrealisme i controvèrsia.

L’expolítica es mostra desencantada amb la societat en la que vivim: “Des del moment en el que hi ha gent que mor de gana o que ho passa malament i, mentrestant, hi ha d’altres que ho passen molt bé… No pots pensar que la humanitat és bona. Crec que la humanitat està bastant podrida i que els interessos econòmics estan per sobre”, va sentenciar en una entrevista que la fa reaparèixer en la primera línia mediàtica.

Comentaris

  fat boy Novembre 27, 2021 | 00:33
  Pero que ha d'haver gent que passi gana?. Tot es fotoshop per omplir les butxaques de les ONG.
  No us fa vergonya publicar aquesta merda ? Novembre 27, 2021 | 21:16
  M'importa 33.333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si són compradors compulsius o garrepes, amb qui es barallen o es donen el bec, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si dormen bé o malament, si ploren o riuen, si estan preocupats o deixondits, si porten tatuatges o no, si canvien de "look", conserven el mateix o es fan siliconar, embalsamar, dissecar, crio-conservar, liofilitzar, confitar, escalivar o escabetxar, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si els han posat una multa o els ha tocat la loteria, si fan vacances o deixen de fer-ne, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, ambigu-sexuals bicicletosexuals, onanistes o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa, socis ex-socis, parelles, ex-parelles presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si mengen userda o garrofes, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai, aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele
   No us fa vergonya llegir un comentari tan bo i no dir res? Novembre 29, 2021 | 08:54
   Plagiaré aquest escrit i per autor citaré sempre "No us fa vergonya publicar aquesta merda?".

Nou comentari