El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Luis Esteban, de guanyador del pot de ‘Pasapalabra’ a cap dels GEO
  • CA

La vida de Luis J. Esteban ha canviat radicalment des del 2015, quan va guanyar el pot de Pasapalabra. El concursant de Saragossa va ser un dels més icònics en aquella temporada, tenint en compte que era la tercera vegada que intentava endur-se’l. Finalment, va aconseguir resoldre totes les preguntes correctament i va guanyar els 354.000 € acumulats. Llicenciat en dret, havia escrit quatre llibres i en aquella època era inspector en cap del cos de Policia Nacional de Manacor. L’octubre del 2015, mesos després de guanyar el pot, va rebre la medalla vermella per haver mostrat una imatge molt positiva de la Policia Nacional durant la seva participació en el concurs.

Doncs bé, ara ha fet un pas més en la seva carrera policial i ha estat anomenat cap dels GEO, del Grup Especial d’Operacions. Cal recordar que l’exconcursant de Pasapalabra va dirigir els GOES de Catalunya durant més de 10 anys. Una carrera meteòrica en el món policial que fa que el seu pas pel programa cultural quedi en una anècdota, realment.

Luis, de 'Pasapalabra' a cap dels GEO - Onda Algeciras TV
Luis, de ‘Pasapalabra’ a cap dels GEO / Onda Algeciras TV

Els teleespectadors del programa se l’estimaven molt, al Luis Esteban. Durant la seva tercera etapa en el concurs de Telecinco, va necessitar 30 programes per aconseguir resoldre un pot que va estar a punt d’endur-se en diverses ocasions. Ell va ser l’encarregat de fer fora el Carlos Adán, que encadenava 39 victòries consecutives, i també a Paco de Benito, un altre clàssic del programa. Els experts en el rosco asseguren que Luis va ser molt bon concursant gràcies a la seva rapidesa a l’hora de respondre les preguntes, el que feia que guanyés un temps extra molt valuós per poder donar-hi voltes als anunciats. Guanyador de dues repesques, va poder participar-hi tres vegades des del 2012 per poder afegir-se a la llista de guanyadors del pot. En el seu cas, però, encara no hi havia molts diners acumulats perquè la companya Lilit se l’havia endut només tres mesos abans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa