El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor als 20 anys Luis Ojeda, futbolista i parella de Lola Ortiz de ‘Supervivientes’
  • CA

Lola Ortiz, coneguda per la seva participació a Supervivientes i a Mujeres y Hombres y Viceversa, travessa un moment molt complicat en haver perdut el seu xicot. El futbolista de Las Palmas Luis Ojeda Suárez ha mort sobtadament amb només 20 anys, una notícia tràgica que ha deixat tot el seu entorn destrossat. De moment es desconeixen les causes de la seva mort, però són molts els seguidors de la parella que els han enviat el seu condol.

Feia poques setmanes que sortien junts, però la pèrdua de Luis ha deixat “destrossada” a la jove Lola: “Et trobo molt a faltar, Luis. No suporto la idea de no tornar a veure’t mai més. No sé com fer-ho. Ahir et vaig escriure una carta i la vaig enviar al cel, espero que t’hagi arribat”.

“Sé que molts s’estan preguntant què ha passat. Luis ja no està amb nosaltres. Estic completament destrossada. No sé com suportar una cosa així. El 23 d’abril ha estat el dia més trist de tota la meva vida. Ha marxat la persona a qui estimava amb tota la meva ànima i ara ja no hi és. Se’m va trencar el cor en mil trossos. No paro de pensar en la seva cara angelical, en els seus ulls i la seva manera de parlar. Gràcies, família, per tots els missatges. A tots els meus amics que m’estan donant suport, perdoneu si ara mateix no agafo el telèfon o no contesto, però és que no tinc ànims per això. No puc”, escrivia en un breu comunicat.

Una mort que arriba massa aviat i que ha fet molt de mal a tota la família i amics del jove futbolista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa