El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Letícia se la juga amb un vestit barat d’estampat de serp: adequada o massa informal?
  • CA

Els reis Felip i Letícia han celebrat una cerimònia de benvinguda als presidents del Perú, un matrimoni amb el qual han evidenciat la seva complicitat en diverses ocasions. Martín Vizcarra i Maribel Díaz han arribat al Palau Reial amb un Rolls Royce magnificent, tot just abans de protagonitzar una tendra salutació als monarques. 

 

Com és habitual, totes les mirades han estat centrades en Letícia. La Reina acostuma a lluir les seves millors gales en aquestes rebudes a autoritats d’altres països, el que ha tornat a fer durant aquest matí. Què ha vestit, ara? Doncs tot un risc, un vestit de Massimo Dutti d’estampat de serp.

 

 

Letícia ha tornat a apostar pel low cost amb un disseny de 99 € amb escot camiser, botons frontals i cinturó. Amb què l’ha combinat? Amb un abric antic en color gris pedra amb solapes en beix d’una antiga col·lecció de Carolina Herrera. Ara bé, ha volgut donar una mica de color al conjunt amb les sabates, que les ha escollit en un to bordeus i una cartera de mà a joc. 

 

Vestit Massimo Dutti de la reina Letícia
Vestit Massimo Dutti de la reina Letícia | ‘Massimo Dutti’

 

Els reis Felip i Letícia reben els presidents del Perú
| Casa Reial

 

Ha innovat amb l’estampat de serp, que tan de moda està, així com amb el pentinat. Acostuma a recollir-se’l durant les ocasions així, però ara ha decidit lluir cabellera -i canes-. Ha optat per un look massa informal? O anava adequada? 

 

Els reis Felip i Letícia reben els presidents del Perú
 | Casa Reial

 

Els reis Felip i Letícia reben els presidents del Perú
 | Casa Reial

 

Després d’aquesta rebuda, passaran a oferir un esmorzar d’honor al matrimoni peruà; així que esperem veure’ls de nou. Canviarà la monarca de vestuari? O aprofitarà el mateix?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa