La neboda de Letícia no pot més: “Sento molta ansietat, això és molt complicat”

Carla Vigo denuncia l'assetjament mediàtic que pateix, el que l'està saturant

Carla Vigo torna a estar a l’ull de l’huracà. La neboda de Letícia ha estat protagonista d’un reportatge a Socialité en el que una reportera acudia a Lavapiés, el barri madrileny en el que viu la jove, per preguntar als veïns si l’havien vist. Hi havia molts que aprofitaven la presència de les càmeres per criticar-la, fins al punt de denunciar que “tots els espanyols li estem pagant la casa”. El pitjor arribava quan la periodista es creuava amb una noia molt similar a Carla físicament i començava a perseguir-la, causant una escena surrealista en adonar-se que no era ella.

Poc trigava Carla en denunciar aquesta situació en el seu perfil d’Instagram. Primer preguntava als seguidors què havia passat exactament: “Què acaben de dir sobre mi? Per què s’han posat a assetjar una noia pel carrer? I jo quina culpa he de tenir que els preus hagin pujat i la gent no vulgui venir a viure aquí? És que és surrealista“.

Fa només unes setmanes, Carla concedia la seva primera entrevista a una revista. En ella, reconeixia que li ha costat molt assumir qui és perquè ella té una vida normal: “No sabeu com és de complicat viure situacions com la d’avui. De debò que no sabeu l’ansietat que estic sentint durant tot el dia per culpa d’aquesta història. Com poden sortir veïns dient que entre tots els espanyols em pagueu el pis? Ja el que em faltava. Jo estic treballant i guanyo diners. A veure si us entra al cap. L’única cosa que tinc de diners públics sense guanyar-lo és la pensió, però això ho tinc jo i tots aquells que no tenen el pare o la mare. A veure si abans de parlar sabem què diem, si us plau”, etzibava.

Una situació que la desespera i que no sembla anar a millor.

Nou comentari