El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jaime Peñafiel: “Letícia i la seva germana no se suporten”
  • CA

Felip VI tremola cada vegada que Jaime Peñafiel parla de la seva família. Clarament a favor de Joan Carles de Borbó, el periodista considera que l’actual monarca espanyol s’ha equivocat en “maltractar” el seu pare d’aquesta manera. En unes declaracions molt contundents davant dels micròfons a Europa Press, carrega contra Felip directament: “És un mal fill, perquè un fill no pot fer fora de casa i del país al seu pare. Si no ha pogut tornar encara és perquè li va dir que no era el moment. Ell pot tornar quan li surti dels collons! El que ha fet Felip amb el seu pare és anticonstitucional perquè l’article 19 diu que no es pot fer fora del país a ningú”, ha etzibat de males maneres. També es mostra contrari a Letícia, qui creu que va ser “la instigadora” de l’expulsió de Joan Carles perquè “mai no van tenir bona relació”.

Jaime Peñafiel defensa Joan Carles en una entrevista bomba / Europa Press

Contra ella té una animadversió molt potent, el que també demostra en la seva última columna a República. En ella, treu a la llum la presumpta mala relació de Letícia amb les seves germanes: “Letícia sempre va portar la veu cantant a la família. Quan alguna de les seves germanes apareixia a la premsa rosa, immediatament rebien trucades histèriques i controladores de Letícia. Amb Telma mantenia una falsa cordialitat en públic, segons explica el seu cosí. Ara bé, en el fons sembla que no es poden ni veure. Telma no suporta l’actitud controladora i cruel de la germana. En canvi, a l’Erika mai no va ser capaç d’enviar-la a la m…”, diu en referència a la germana que va suïcidar-se el 2007.

La reina Letícia amb Telma Ortiz, la dona morena de la fotografia / Instagram

Jaime Peñafiel sempre ha parlat d’aquest mal caràcter i l’obsessió per controlar-ho tot de Letícia. El cronista mai no la deixa bé en els seus escrits, això queda clar, però en aquest últim posa sobre la taula una presumpta mala relació entre les germanes que mai no s’havia sospitat més enllà de la informació que aportava el cosí en el seu llibre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa