El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Discurs reivindicatiu de Leticia Dolera als Feroz: “Cultura antifeixista”
  • CA

Leticia Dolera ha estat premiada durant l’entrega dels premis Feroz gràcies a ‘Vida perfecta’, que ha guanyat el guardó a la millor sèrie comèdia. Poc abans posava en el photocall amb un vestit negre curt, d’escot asimètric i un detall a l’espatlla. 

Leticia Dolera als premis Feroz Europa Press

Leticia Dolera als premis Feroz / Europa Press

La directora ha pujat a l’escenari per pronunciar un discurs d’agraïment que ha aprofitat per fer una crítica política. Primer de tot animava tothom a crear espais de cultura contra la intolerància i crispació: “Fem històries on els nens, les nenes adolescents LGTBI puguin sentir-se representats i no se sentin sols i sentin menys por gràcies a les nostres pel·lícules”. 

En aquest sentit, va voler fer una menció especial a la seva mare per “trencar estereotips” i ser mare soltera en els anys 80: “Va aguantar que li diguessin de tot”. 

I d’aquí, a deixar caure una crítica contundent contra el pin parental; una mesura que permetria als pares evitar que els seus fills rebessin xerrades sobre educació sexual a les escoles: “Davant la cultura del pin parental, cultura antifeixista“.

Leticia Dolera pronuncia un discurs reivindicatiu als premis Feroz

Leticia Dolera pronuncia un discurs reivindicatiu als premis Feroz

En arribar a casa, Dolera es va trobar una nota que li havia deixat un veí en la qual la felicitava pel premi amb un triangle vermell invertit, símbol antifeixista: “El meu veí mola. Sí o no?”.  

Un nou premi per a Dolera, que continua sumant un triomf rere un altre.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa