Lester revela la seva gran intimitat amb Marta Peñate, i ella ni s’enrecorda

Marta Peñate i Lester Duque, exparticipants i exparella de ‘La Isla de las Tentaciones 2’, ara estan participant junts al reality de Telecinco ‘Solos’. I com que estan vivint completament sols en un petit pis, és on han aprofitat per apropar-se de nou i fer-se confessions. Però quan Noel Bayarri -exacompanyant de Marta al pis de ‘Solos’- ha entrat per telèfon per parlar a ella s’ha produït una confessió sexual.

La canària li va dir a Noel que li havia preguntat al seu ex sobre “menjar de cul”, un tema del qual ella i Noel havien parlat mentre convivien. “Em va deixar com una mica inútil perquè diu que quan va sortir de ‘La Isla de las Tentaciones’ li van fer”, va revelar Marta. Noel va apuntar al fet que això significava que en els 11 anys anteriors, és a dir, els que van passar junts Marta i Lester, no. “Ho sento Lester, de veritat només amb això ja tens tota la raó en el que diguis”, va fer broma Noel.

La resposta de Lester no se l’esperava ningú: “Noel, et seré sincer. Marta aquest cul també l’ha provat, el que passa és que no ho recorda”. La també exconcursant de ‘La Casa Fuerte’ es va quedar d’allò més impactada i va negar haver-ho fet mai, encara que Lester insistia que ell no estava mentint. “No és res dolent, però no és una cosa que a mi m’encanti”, va afegir Lester.

Nou comentari