El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Clemente Lequio se sincera: problemes amb el pare i trauma per la mort del germà
  • CA

Clemente Lequio mai no havia acaparat tants titulars. El fill d’Alessandro i Antonia Dell’Atte va deixar en evidència al seu pare en denunciar que no l’havien convidat al funeral del seu germanastre, Álex, que moria víctima d’un càncer el passat mes de maig. Des de llavors s’especula amb una mala relació entre pare i fill, rumor que s’accentuava fa un parell de dies quan Alessandro criticava el físic del seu fill públicament. Clemente va respondre molt enfadat a Instagram en un vídeo en el qual denunciava que es mofessin del seu sobrepès.

Davant d’això les notícies van multiplicar-se ràpidament, el que ha donat ales al jove per explicar com és la seva relació familiar en un altre vídeo. Molts l’han criticat per treure pit de la seva vida a Miami, a més a més, per la qual cosa ha volgut deixar clar que no és cap mantingut: “En primer lloc, jo visc als Estats Units des de fa quatre anys i treballo com tothom. Va haver-hi una època en la qual feia de DJ però ara sóc cambrer i treballo entre 50 i 60 hores a la setmana”.

“Amb el meu pare no tinc cap problema. Parlem cada dia i sobre aquest punt de vista no tinc cap problema”, explica. Un dels titulars? Que està casat, el que no se sabia fins ara. Diez Minutos li ha preguntat al comte Lequio sobre aquesta boda, però no ha volgut pronunciar-se al respecte: “El meu fill m’ha demanat que no parli i no ho faré”.

 

 

I d’aquí, Clemente passava a revelar que ho ha passat molt malament amb la mort del germà: “He patit molt. Ho he viscut tot aquí tancat en quarantena, mentre sabia que al meu pobre germà li quedaven poques setmanes de vida. Cadascú viu el drama com ho viu. Ha estat, de debò, un trauma del que la família i jo encara ens estem recuperant. Jo pateixo molt, però he de tirar endavant perquè tinc una família i he de portar diners a casa”.

Unes paraules que el tornen a col·locar a primera línia mediàtica. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa