El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La cantant Tamara canvia de cara: el quiròfan la deixa irreconeixible
  • CA

Molt s’ha parlat recentment de Tamara, però no precisament per les seves cançons noves… Les últimes aparicions públiques de l’artista han deixat tothom bocabadat i és que el canvi de ‘look’ que ha patit ha estat molt radical. S’ha tenyit de ros platí i el resultat és molt diferent del qual tenia acostumats. Ara bé, el que més sobta és que hagi passat per quiròfan i n’hagi sortit amb una cara completament nova. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Tamara (@tamaraoficial) el

 

Arran d’unes fotografies que la mostraven amb els pòmuls amb més volum i uns llavis exagerats, tothom va donar per fet que era una nova víctima de la febre del bisturí. Què s’ha fet? S’ha posat bótox? Ella ho va negar en un principi, assegurant que tota la polèmica no tenia ni cap ni peus: “No m’he operat. Si em veieu més llavis, és perquè m’encanta fer ‘morritos’ però tampoc no me’ls he operat. El que passa és que me’ls pinto molt bé”.

 

Però ha estat amb l’última publicació que ha fet a Instagram que tots han acabat amb les mans al cap. La cantant ha assistit a una gala benèfica i ningú no l’ha reconegut: és ella? Quantes hores s’hi ha estat a quiròfan? L’abans i el després és sorprenent.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#cenabenefica @fundaciondr.ivanmanero Ayer era el propósito por #ningunniñosinderechos y la igualdad de una vida digna para todos. Anoche entre todos los presentes pudimos aportar un granito de arena para que todo sea mejor!!!! Gracias por invitarme como cada año @elsaanka8 @dibildos_official @giselaoficial @monicanaranjo @octavipujades @imclinic

Una publicación compartida de Tamara (@tamaraoficial) el

 

Tamara
| Instagram @tamaraoficial

 

 

El vestit llarg de color fúcsia ajudava a que no passés desapercebuda, així com els cabells arrissats en ros. El resultat és summament artificial, encara que ella sembla més que encantada amb aquesta nova imatge. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Tamara (@tamaraoficial) el

 

La xarxa s’ha omplert de comentaris criticant-la, no ha agradat gaire veure-la “com una Barbie”. Ella segueix a la seva i ben contenta. Seguirà sumida en aquesta dèria d’anar sotmetent-se a una intervenció rere una altra? O serà veritat que no s’ha operat res?

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa