El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Hernández humilia cruelment Terelu Campos en directe
  • CA

Només fa un parell de setmanes del perdó de Kiko Hernández i Terelu Campos, que van fer les paus en directe després de mesos enfadats. Ara bé, sembla que els petons del col·laborador no eren del tot sincers… O, almenys, això demostra la dura crítica que ha fet aquest dimarts.

Tot començava amb unes declaracions de Terelu a ‘Viva la vida’ que tornava a defensar-se davant dels atacs dels companys de ‘Sálvame’: “No estic fent res aquí que no hagi fet abans allà. De veritat, companys, us he fet alguna cosa tan tremenda com per rebre aquest tracte? Us he pogut fer mal en la vostra professió, en la vostra vida, com per merèixer això?”.

Terelu Campos a 'Viva la vida' Telecinco

Terelu Campos a ‘Viva la vida’ /  Telecinco

Aquestes paraules no van fer gens de gràcia a Hernández, que tornava a la càrrega contra ella: “Què tramposa que ets, filla meva. Què tramposeta ens has sortit, Terelu. Amb aquesta dignitat amb la qual et vesteixes… Jo no he vist res, jo no vull veure res, el que em poseu aquí, vinc verge a l’entrevista… No passa res, filla. Des que has sortit de ‘Sálvame’ l’única cosa que fas és parlar de ‘mamá Campos’ i Bigote. Ets una professional molt dolenta. Només t’has quedat per parlar únicament de la família Campos”, va etzibar amb crueltat tot imitant-la grotescament.

“Recordes aquella Terelu a Telemadrid que li deia a la gent que la informació era poder? On és aquella Terelu? D’acord, el que veus et fa mal, però hauràs de saber de què s’està parlant”, continuava.

Kiko Hernández imita Terelu Campos Telecinco

Kiko Hernández fa mofa de Terelu Campos / Telecinco

“Jo el que vaig dir és que en aquest programa tu parlaves de mil temes, també de María Teresa Campos i d’Edmundo i de tot el que toqués. Però és que de les quatre a les vuit parlàvem de mil temes i tu parlaves de tots. Em sorprèn que ara només surtis a parlar de Teresa i Edmundo. Només això. Això no és jutjar una feina, és definir què estàs fent“, prosseguia. Caldrà veure si Terelu contesta o opta pel silenci.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa