El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Hernández i Belén Rodríguez es bloquegen a Whatsapp
  • CA

Belén Rodríguez ha estat la convidada misteriosa al programa ‘La última cena’ de Telecinco. La comensal ha degustat des de casa el sopar dels qui tothom creia que eren els seus amics: el tertulià Kiko Hernández i Carmen Borrego, germana de Terelu Campos i filla de María Teresa Campos. Tot i això, els espectadors han descobert en directe que alguna cosa havia passat entre ells…

Carmen i Kiko són molt amics meus tots dos, però no estic passant el meu millor moment amb cap dels dos“, ha començat lamentant Belén Rodríguez, que ha continuat: “Kiko m’ha bloquejat, i no sé els motius. I Carmen i jo ens vam enfadar ahir”. Ell assentia: “Sí, jo et vaig bloquejar perquè tu m’havies bloquejat abans”, però Belén insistia: “Jo t’he bloquejat mil vegades i em truques i em promets que no ho tornaràs a fer i jo et desbloquejo”.

“Tu em vas bloquejar, jo et vaig bloquejar, i després et vaig desbloquejar a l’endemà. Però a mi no m’has enviat cap SMS per demanar-me que et desbloquegi”, argumentava Kiko. I els companys els preguntaven quin era el motiu que els havia portat a bloquejar-se de Whatsapp, i era Belén qui responia: “Perquè estàvem discutint, i quan discuteixo amb algú amb qui no vull continuar discutint, el bloquejo, i després el desbloquejo”.

A més, assegurava que el seu amic ja sap com funciona ella: “Kiko està acostumat a que el bloquegi i per això pensava que no passava res”, ha conclòs.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa tres cagarros a juliol 30, 2021 | 12:15
    M'importa tres cagarros juliol 30, 2021 | 12:15
    M'importa tres cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa una merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa