El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Hernández guanya a Toño Sanchís una demanda de 90.000€
  • CA

Kiko Hernández va mirar a càmera des del plató de ‘Sálvame’ i li va dedicar un gest bastant obscè a Toño Sanchís. El motiu? Acabava de guanyar un judici en el qual l’exrepresentant de Belén Esteban li demanava 90.000 euros, però… Per què? Què va motivar la seva batalla judicial? Tot va començar pel que Kiko va dir en el conflicte que va enfrontar a Sanchís i a la tertuliana del programa de les tardes de Telecinco, íntima amiga de Kiko.

El col·laborador del programa va ser un fidel defensor de Belén Esteban, i no va dubtar a creure la seva versió i atacar a Toño Sánchís, i és que la col·laboradora li va reclamar judicialment centenars de milers d’euros. La notícia va arribar el 21 d’abril de 2016 i Paz Padilla la comunicava en directe en el programa: Toño Sanchís havia pres mesures legals pel que s’havia dit d’ell en televisió i Kiko Hernández havia estat el primer a rebre la demanda.

En concret, el va portar als jutjats per dir que ell havia filtrat informació de Belén Esteban, així com per afirmar que s’apropiava d’un percentatge de representació que no li corresponia. No obstant això, Toño veia una manera d’evitar la demanda i Kiko Hernández ens la transmetia: “Diu que ho podem arreglar tot si li dono 450.000 euros”.

Com era d’esperar el tertulià de ‘Sálvame’ i exconcursant de ‘Gran Hermano’, no va accedir. Més aviat al contrari: “A partir d’ara em tindreu a l’altre costat, parlant i a més emprenyat, això sí, respectant la legalitat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa