El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Karmele denuncia la hipocresia de Telecinco: “Acomiaden un maltractador, però en tenen d’altres en plantilla”
  • CA

No es parla d’una altra cosa. El documental de Rocío Carrasco ha generat una expectació immensa i són molts els famosos que volen opinar públicament sobre les seves declaracions. L’última a fer-ho? Karmele Marchante, la periodista catalana i excol·laboradora de Sálvame. En el seu cas, ho ha fet tot deixant clar abans que no ha vist l’emissió perquè “mai” no veu Telecinco. Això no vol dir que no sàpiga què ha dit, però.

Tenint en compte com d’enfadada que està amb els antics companys de programa, no estranya que hagi aprofitat aquesta ocasió per tornar a carregar contra ells d’una manera brutal. Ha escrit un fil a Twitter en el qual els acusa de ser uns hipòcrites, ja que ara denuncien els presumptes maltractaments d’Antonio David Flores a Rocío alhora que han permès que els companys la deixessin verda a ella.

Un dels més perjudicats? Antonio David Flores, a qui Rocío acusa de maltractar-la: “L’han expulsat de Mediaset, a un ésser repugnant i sinistre. El fan fora per maltractador, d’acord. Però en aquell mateix plató hi ha presumptes maltractadors violents amb dones que hi treballen o hi hem treballat. També directors maltractadors, un, sàlic, que jo ho vaig patir”.

“I per què no parlem de les violències misògines del gran gurú intocable? Quantes situacions de maltractament he viscut jo en aquell plató? D’això no es parla? De certes comentaristes prefereixo callar”, un gurú que fa referència, segurament, a Jorge Javier Vázquez.

També ha volgut opinar directament sobre Rocío: “L’he vist créixer. Primer era submisa amb Antonio David i amb una rata de claveguera a qui van induir d’acusar-me de vendre droga en el parc del Retiro. Temps després l’he vist submisa amb Fidel. Jo no qüestiono el que ara denuncia, però sé que hi ha punts negres. Ho sé”.

Uns missatges amb els quals deixa clar que no creu que el testimoni de Rocío fos del tot sincer, ja que Karmele coneixeria part d’una història plena de punts foscos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa