El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Karmele Marchante carrega contra Ana Rosa: “És miserable i patètica, no té perdó”
  • CA

Ana Rosa Quintana torna a estar en l’ull de l’huracà per unes declaracions molt desafortunades. La presentadora va fer un comentari molt masclista quan feia referència al descobriment del cadàver de Wafaa Sebbah, el que ha provocat una autèntica allau de crítiques cap a ella: “Era una noia jove amb moltes relacions i això és problemàtic sempre”, etzibava.

Entre els més crítics es troba la tertuliana catalana Karmele Marchante, que dedica un parell de tuits a carregar contra la presentadora de Telecinco: “Ana Rosa. Comentari miserable sobre una dona. Així es forgen els odis masclistes contra les dones, totes nosaltres. No hi ha perdó possible per a aquesta comunicadora. Està colonitzada pel masclisme imperant en la nostra societat. Jutja a una víctima del terrorisme masclista”.

“Ana Rosa fa recaure la culpa en la víctima i no en l’assassí! Amb les Ana Rosa de torn, que pensen com el partit nazi, no anirem a cap lloc. Miserable i patètica! Fàstic de mitjans de comunicació que calen en la nostra societat”.

Unes paraules molt dures que han tingut molt de suport i que deixen en molt mal lloc, de nou, a Ana Rosa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa