El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Declaracions bomba de Karmele: “Antonio David Flores m’insultava i va voler llançar-me al mar”
  • CA

Karmele Marchante va desaparèixer del món del cor el 2016, quan va aconseguir “escapar” de Sálvame. Completament alliberada des de llavors, la periodista catalana no ha dubtat en criticar-los sense cap mena de pietat i d’acusar-los d’haver-la maltractat durant tota la seva experiència allà. Després d’uns anys amb la premsa rosa de banda, ara torna a parlar-ne en un canal propi a Youtube. Karmele opina sobre els temes d’actualitat i exposa alguns secrets de la seva etapa a Tómbola. Els últims vídeos que ha publicat, com era d’esperar, tracten sobre el documental del Rocío Carrasco.

En la sèrie de Rocío han anat mostrant alguns fragments de programes antics, especialment de Tómbola. En ells ha aparegut Karmele moltes vegades, el que li ha donat ales per recordar-ho: “Va ser un dels llocs en els quals vaig tenir més discussions amb Rocío, que llavors encara era submissa d’Antonio David. Jo era l’única que els criticava i els hi feia preguntes incòmodes i és per això que m’insultaven. Recordo que en un dels programes que vam fer a la costa, Antonio David va voler llançar-me al mar“.

Quan Rocío i Antonio David es van separar, Karmele va començar a tenir relació amb Fidel Albiac (l’actual marit de Rocío Flores): “Ell em va fer la seva confident. La seva obsessió era investigar i seguir a Antonio David. De fet, jo vaig tenir les primeres fotos d’Antonio David i Olga perquè me les va passar Fidel”.

També ha comparat Alessandro Lequio i Antonio David Flores en un vídeo en el que els deixa en molt mal lloc a tots dos: “Alessandro va afirmar públicament haver pegat i maltractat a les dones… I ara defensa cada dia al presumpte maltractament d’Antonio David. Queda clar que maltractar a les dones i la violència de gènere és una cosa que encara està ben vista perquè ho diu un nou guapo i amb bon carisma… La frase de Rocío de “gos no menja a gos”, queda més que certificada”.

Karmele és feliç des que va deixar Sálvame i ho deixa clar en una petita entrevista a El Español: “Jo vaig patir molt en aquell programa perquè va ser un cúmul de maltractaments. Aquest programa maltracta la gent i no hauria d’existir. De fet, no vull ni parlar-ne perquè em fa fàstic”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa