El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Carrasco: “La meva filla és la mateixa persona que era el dia que em va agredir”
  • CA

Rocío Carrasco va donar aquest dimecres la seva entrevista més esperada després de l’emissió de l’últim capítol del documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir vivia’ i, com era previsible, s’ha trencat parlant dels seus fills. No sap si se sent més aprop d’ells després d’explicar públicament la seva història i ha confessat que, veient les reaccions de Rocío Flores, creu que la seva filla no ha canviat.

Aquest cap de setmana, la família Mohedano va homenatjar a Rocío Jurado a Chipiona amb motiu del 15 aniversari de la seva mort. L’esdeveniment va tenir lloc dies abans de l’1 de juny, data en la qual va morir la cantant, i la família va mantenir el silenci respecte al documental de Rocío Carrasco.

Només van dir que l’Església està oberta per a tothom i es negaven a parlar d’ella. Al plató de Telecinco, Rocío Carrasco ha confessat trobar-se una mica bloquejada després de veure a la seva filla dient que no s’emocionava escoltant el seu nom i ha demanat que no veiessin coses on no n’hi ha: “Tenia raó, no n’hi ha, no s’ha emocionat”.

Davant les preguntes de Carlota Corredera, Rocío ha explicat que no acostuma a veure les intervencions de la seva filla perquè no li fan bé, i ha dit que li transmeten: “Per a la meva desgràcia, és la mateixa persona que era el 27 de juliol de 2012, molt al meu pesar”, ha respost Rocío sincerament al·ludint al dia que va patir l’agressió. Ho viu “amb molt de dolor” tot i que no tira la tovallola: “L’esperança no es perd”, encara que perquè s’arreglés, ella hauria de viure en una situació “asèptica” que ara per ara no és possible.

“És antinatura que la teva filla et negui, per a això no s’està preparat mai”, ha afirmat també durant l’entrevista. A l’inici, Rocío Carrasco feia balanç però no sabia què respondre davant la pregunta de Carlota Corredera, que ha volgut saber si se sent més prop dels seus fills. “No ho sé”, ha respost, mentre es trencava i posava a plorar.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juny 03, 2021 | 21:03
    M'importa una merda juny 03, 2021 | 21:03
    Encara que els hagi de mantenir, m'importa una merda la vida dels paràsits de l'altiplà
  2. Icona del comentari de: Ai, redéu a juny 05, 2021 | 12:32
    Ai, redéu juny 05, 2021 | 12:32
    Aquesta dona veu la palla al ull aliè pero no es veu la viga, ni la nota, en els seus ulls. Dos no es barallen si un no vol...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa