El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Julián Muñoz i Mayte Zaldívar, preocupats per la filla: “Reseu”
  • CA

Males notícies per a Mayte Zaldívar i Julián Muñoz. L’exparella s’ha unit en la preocupació per la seva filla Elia, a qui li acaben de diagnosticar càncer als 40 anys. Sálvame entrevistava l’ex de l’alcalde de Marbella per preguntar-li sobre el documental que acaba de signar amb Telecinco quan Mayte començava a plorar i els demanava que li enviessin ànims perquè estava vivint “el pitjor moment” de tota la seva vida. Els col·laboradors, encuriosits, començaven a investigar i descobrien la malaltia de la filla.

“És el pitjor que m’ha passat en tota la meva vida i necessito un miracle del cel. Tota la resta no m’importa absolutament res. Si us plau, us demano que reseu per mi i que m’envieu les vostres millors energies”, deia en la trucada. Poc després, era Kiko Matamoros qui filtrava la notícia del càncer de la filla: “És un problema que afecta una de les filles. Se li ha detectat un tumor i està rebent quimioteràpia. Les primeres notícies són positives, però entenc la seva preocupació. Mayte està molt tocada i Julián també ho està passant malament. Teniu en compte que la filla té 40 anys i aquesta és una mala edat per aquest tipus de tumors. Es troba en una zona complicada, amb efectes dolorosos i problemàtics a curt i mitjà termini”.

Mayte Zaldívar, preocupada per la filla - Telecinco
Mayte Zaldívar, preocupada per la filla / Telecinco

No obstant això, han volgut enviar un missatge optimista: “No només s’ha de resar, sinó confiar en la ciència i en què Elia està en bones mans”. Ara ha estat la protagonista qui ha confirmat aquesta informació. Ho ha fet a El Español: “Perdona que no et digui molta cosa, però avui em trobo regular. És cert el que han dit. Moltes gràcies i perdó per no poder dir res més”. Una lluita que arriba quan el pare torna a estar en primera línia mediàtica per la docusèrie en la que ha promès explicar “tota la veritat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa