El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Així eren les cartes de Julián Muñoz a Isabel Pantoja des de presó
  • CA

Ha arribat el dia. Julián Muñoz ha revelat detalls molt íntims de la seva relació amb Isabel Pantoja en el primer capítol de la docusèrie que ha gravat a Telecinco. L’exalcalde de Marbella ha reconegut que es penedeix d’haver estat infidel a la seva dona, Mayte Zaldívar, a qui va enganyar de males maneres quan va començar a tenir relacions d’amagat amb la cantant. Finalment, van fer oficial que sortien junts precisament el dia en què Julián va signar els papers del divorci amb Mayte, però eren amants des de molt abans: “La relació era secreta i jo estava obnubilat. No veia res i no em vaig adonar que les conseqüències d’aquella aventura serien terribles. Jo creia que tenia dret a tot i vaig tenir molt poca vergonya. Volia estar amb Isabel Pantoja, però no em volia separar de Mayte. Hauria d’haver estat més home perquè ho reconec, estava amb les dues alhora”.

Tot va canviar entre ells quan Julián Muñoz va entrar a presó. Aquell empresonament l’hauria “fet embogir“, tal com ell mateix reconeix. Des d’allà hauria escrit un seguit de cartes a Isabel Pantoja que demostrarien com d’enamorat estava… i els problemes psicològics que va causar-li el pas per presó. Per primer cop a televisió, l’exalcalde ha mostrat aquestes cartes i les ha llegit en veu alta per sorpresa dels teleespectadors. Se’l pot veure dient-li que l’estimava amb bogeria, que ella estava preocupada per ell: “Gairebé em fonc quan la meva gitana m’ha dit que m’estima més que a la seva vida, que em necessita i que em trobo a faltar. Penso viure fins als 100 anys per estar sempre amb tu. Estic esperant la teva veu, sempre acabo plorant i li he dit que em trauré la vida si em deixa. M’ha dit que no surt de casa. Jo no sabia que podia estimar tant. Gràcies per tot el que ets i tot el que estàs suportant per culpa meva”, hauria escrit. Assegura que no es reconeix en tornar a llegir aquelles cartes: “Eren malaltisses… Devia estar molt enamorat”.

Julián Muñoz recorda la relació amb Isabel Pantoja / Telecinco

Com dèiem, però, tot hauria canviat poc després del seu empresonament. El primer vis-a-vis hauria estat “molt salvatge”: “Feia quatre o cinc mesos del meu empresonament i no l’havia vist encara. Va venir i sí, vam tenir relacions. Era una habitació molt petita, amb els llençols blancs…”. Ara bé, quan el va visitar per segona vegada tot va ser molt diferent: “Aquell va ser fred i distant, semblava una reunió de negocis. Jo estava allà tancat i molt malalt, un moment en el que em vaig adonar que aquella relació no funcionaria més”. Aquest només és el primer tast de la docusèrie, en la que promet donar encara més detalls sobre la seva relació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa