El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Julia Otero guanya la batalla contra el càncer i torna a la ràdio

Bones notícies per a Julia Otero. Després de vuit mesos de lluita contra el càncer, la periodista anuncia que l’ha superat en un post que ha rebut moltíssims aplaudiments. Ara bé, és conscient que hi ha l’opció de recaure: “Ja sabeu que són 5 els anys que han de passar per donar el tema per tancat”. La imatge que ha compartit ha sobtat a primera vista, tenint en compte que se la veu amb els cabells curts. El canvi de look és una bon senyal: “Estic viva i guerrera. Nou look, pell debilitat demanava tisores i sí, més prima. Us explicaria la dieta tan exitosa, però gairebé millor que no la proveu mai”, diu posant un toc d’humor a un tema molt seriós que l’ha fet patir.

Assegura que la seva tornada a la ràdio és més a prop que mai: “Falta poc per a la tornada a Onda Cero i a Julia en la Onda. Espero el permís de les bates blanques. La meva gratitud infinita per tants missatges plens d’ànims i estima. Com per no curar-se!”, ha agraït la periodista en el seu comunicat.

Julia Otero anuncia que ha superat la batalla contra el càncer / Instagram

La presentadora, de 61 anys, confessava que patia càncer en directe. Ella mateixa donava detalls, fins al punt de destacar que li van detectar en una revisió rutinària. Des de llavors s’ha sotmès als tractaments recomanats i ha anat informant sobre la seva evolució, fins a arribar a la meta tan i tan esperada. En un primer moment va dir que la retirada de les ones seria temporal, ja que tenia clar que tornaria a l’antena. I dit i fet, ja que no ha passat ni tan sols un any des d’aquell programa tan emotiu. Confessava que li feia por la paraula càncer, però ara que l’ha deixat una mica més enrere confia que hagi estat un adéu definitiu.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tano a octubre 27, 2021 | 20:42
    Tano octubre 27, 2021 | 20:42
    Endavant Júlia i molta força.
  2. Icona del comentari de: Serafi Bandarra i Grataconys a octubre 28, 2021 | 08:46
    Serafi Bandarra i Grataconys octubre 28, 2021 | 08:46
    Ànim i endavant

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa